Wat zeggen anderen over kindercoach Uden?

"Je maakt leuke grapjes en je doet je best om mij te helpen" 

"Mijn dochter voelde zich welkom, veilig en het was goed zoals ze was"

"Mijn dochter is een stuk zelfverzekerder geworden, komt beter voor zichzelf op en kan makkelijker met moeilijke situaties omgaan. Hierdoor zit ze beter in haar vel en op momenten dat dit niet zo is geeft ze dit aan"

"Jij hebt me goed geholpen en je legt alles op een fijne manier uit. Ik kom nu ook vaker voor mezelf op"

"Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Mijn zoon voelde zich vertrouwd. Hij heeft geleerd om zijn emoties ook op andere manieren te uiten i.p.v. alleen huilen. Maar ook geleerd dat huilen mag"

"Goede coaching met zeer bruikbare tips" 

"Je hebt mijn dochter een gevoel van veiligheid gegeven. Ze voelde dat ze bij jou kon zijn wie ze is en je hebt haar weer vertrouwen gegeven in de toekomst. Precies op het juist moment, wist je waar de pijn zat en hebt dat benoemd en dit met haar besproken. Dat heeft haar een enorme duw in de juiste richting gegeven. Dankjewel:-)"

"Mijn kind leeft altijd toe naar de coachingsmomenten"

"Helga is een vrouw met een unieke kijk op kinderen. Ze ziet ze echt en weet van alles een talent te maken. Gesprekken met haar als moeder zijnde, maken dat ik met een frisse kijk weer naar de talenten van mijn kinderen kijk"

" Na het eerste kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten had je meteen een goed beeld over mijn kind en wist je waar ze last van had, heel knap"  

" Mijn kind vroeg wanneer de vakantie weer voorbij was. Waarom? vroeg ik toen. Haar antwoord was: omdat ik dan weer naar Helga toe mag"

"Jouw kijk op kinderen is altijd heel goed geweest" 

"Mijn kind straalt weer, zit lekker in zijn vel en geniet van alles om hem heen"

"Wat een leuke en mooie praktijk. Je zorgt ervoor dat het kind zich op zijn gemak voelt. Jij gaf haar de ruimte om zichzelf te kunnen en mogen zijn. Ze leerde nieuwe vaardigheden en kan nu beter omgaan met situaties die voor haar lastig zijn"